Yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz

Teknik direktörümüz Osman Özköylü medya merkezimize 2-0 kazandığımız Sarıyer maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sarıyer’i 2-0’lık sonuçla geçen takımımızın teknik direktörü Osman Özköylü, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Ligin namağlup takımlarından birini yendiklerini söyleyen Özköylü, “8 maçta sadece 2 gol yemiş ve namağlup bir takımı oynadığımız güzel oyunla yenmek bizim adımıza hem mutluluk hem de ilerisi adına umut verici” dedi.


Sarıyer maçındaki galibiyetin Manisa maçı öncesi moral, motivasyon ve özgüven kazanma anlamında çok olumlu olacağını da ifade eden Özköylü, “Bu galibiyetin takım ruhunun gelişmesi anlamında bize çok şey katacağını düşünüyorum. Oyuncularım her geçen gün gelişiyorlar. Daha iyi oynamaya bizi daha iyi anlamaya istediklerimizi daha iyi yapmaya çalışıyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Fakat özellikle bu maçta golü bulana kadar oynadığımız güzel oyunun süresini uzatmamız gerekiyor. Golü bulana kadar oynadığımız oyun bizim açımızdan çok olumluydu. Ön tarafta daha üretken olabilirsek daha çok gol atabiliriz. Bu süreçte kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sarıyer maçı bu anlamda bizim için çok önemliydi” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor ve ligde Manisaspor ile oynayacağımız maçlar için de konuşan Özköylü şu ifadeleri kullandı: “Özellikle grubumuzun lideri Manisa ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. İnşallah bu süreci de en olumlu şekilde geçmeyi planlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri oyuncularımıza bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. Sahada bir organizasyonumuz var. Top rakipteyken neler yapacağız, top bizdeyken neler yapacağız. Bununla alakalı bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz, ama yoğun maç programından dolayı bunu antrenmanlarda çok fazla yapamıyoruz. Sürekli maç oynadığımız için geldiğimiz günden bu yana sadece 1-2 taktik antrenmanı yapabildik. Fiziksel ve taktiksel anlamda istediğimiz antrenmanları yapamıyoruz. Her şeye rağmen oyuncularımıza gösteriyoruz, anlatıyoruz. Saha içerisinde göstererek de olsa anlatıyoruz. Oyuncularımız da zeki ve kaliteli oyuncular olduğu için anlıyorlar. Gerçekten de geldiğimiz günden beri en olumlu ve en doğru oyunumuzu hem de ligin iyi takımlarından birisine karşı oynadık. 1-0 dan sonra sorunlar yaşadık, bu da normaldir. Çünkü takımımız fiziksel anlamda bizim istediğimiz düzeyde maalesef değil. Bunu da çözdüğümüz zaman, sistemimiz oturduğu zaman bu maçtaki gibi iyi futbol oynayan ve keyif veren bir Hekimoğlu Trabzon takımı olacak”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber