AKÇAABAT BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Akçaabat Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla araç filosuna 9 adet kamyon kazandırdı.

Yeni araçların tanıtımı Fen İşleri otoparkı önünde yapılan törenle gerçekleşti. Düzenlenen tanıtım programında Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yönetimleri, Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Daire amirleri, Muhtarlar, Akçaabat protokolünün önde gelen isimleri katıldı.

Başkan Ekim : 'Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun'

Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, geride kalan 2 yıllık hizmet süresinde ilk olarak uygulamaya aldığımız tasarruf tedbirlerinin sonucunda bugün 9 adet yeni aracı Akçaabat Belediyesi’ne kazandırdıklarını söyledi. Halka sunulan hizmetin kalite ve niteliğinin arttırılması adına yeni araçların alındığını belirten Ekim: “Saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla 9 adet yeni aracı filomuza dahil ettik. Alınan araçlar Kentimize ve Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Amaçlarının Akçaabat halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, alınan bu araçların uzun yıllar görev yapacağını belirterek 'Göreve geldiğimizden bu yana Akçaabat'ın araç parkurunu sürekli geliştirdik. Mevcuttaki araçlarımız artık sıhhatli çalışmıyordu. Bunun için hem iş makinesi hem de binek araç filolarımızı yenileyerek hizmetlerimizi artık daha düzenli yapıyoruz.' şeklinde konuştu.

Eski araçların sürekli arıza yaptığını ve düzenli çalışmadığı için yapılan hizmetlerde aksamalar yaşandığını belirten Başkan Ekim' Belediyemizin araç parkını yeniledik. Akçaabat Belediyesi olarak yapacağımız bütün hizmetleri kimseye bağımlı olmadan kendimiz yapabiliyoruz. Böylece işlerimiz daha düzenli ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha kısa bir zaman içerisinde cevap verebiliyoruz.

Vatandaştan toplananı vatandaş için harcıyoruz

Ekim: “Belediyemiz birçok müdürlüğümüzle halkımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde. Bunlardan bir tanesi de Fen İşleri Müdürlüğümüzdür. Bu müdürlüğümüz bünyesinde bulunan araçlarımız oldukça eski durumda olan araçlarımız. Bu nedenle de sürekli olarak farklı birçok arıza ortaya çıkıyordu. Bu da maliyet anlamında bir külfet yaratıyordu. Uzun süredir de araç filomuzda yenileme çalışmaları yapılmamış. Tasarruf tedbirlerimizin ışığında bizde tüm bu sıkıntıları gidermek adına bir çalışma gerçekleştirdik ve araç filomuza yeni araçlarımızı dahil ettik. Amacımız bundan sonra da araç filomuza yenilerini eklemek. Bizim amacımız vatandaşlarımızın vergilerinden toplanan bu ekonomiyi en iyi şekilde değerlendirerek yine siz değerli halkımıza en iyi, en adaletli ve eşit hizmetleri sunmaktır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber