banner240
banner237
banner238

AKSA ELEKTRİK SPONSORLUĞU

Atilla Atay Bisiklet Takımı’nın organizatörlüğünde, bisiklet sporuna olan ilgiyi artırmak ve Sarıkamış Şehitlerini anmak amacıyla düzenlenen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu” bu yıl AKSA Elektrik sponsorluğunda 4. kez düzenleniyor.

30 Aralık’ta Ordu’dan başlayıp 4 Ocak’ta Kars’ta sona erecek tur boyunca bisikletçiler, 6 ili kapsayan rotada 650 km yol kat edecek. 30 Aralık Pazar günü Ordu’dan Trabzon’a gelecek olan bisikletçiler, 31 Aralık’ta Trabzon’dan Rize’ye doğru yola çıkacak.

30 Aralık 2018 – 4 Ocak 2019 tarihleri arasında Ordu’dan başlayıp Kars Sarıkamış’ta bitecek olan “Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu”, Türkiye’nin enerji sektöründeki lider şirketlerinden “AKSA Elektrik” sponsorluğunda başlıyor. Ordu’nun ardından 30 Aralık’ta Trabzon’a gelecek olan bisikletçiler, 31 Aralık’ta Trabzon’dan Rize’ye doğru yola çıkacak.

Tur kapsamında, altı gün boyunca günde ortalama 110 km yol kat edilerek toplamda 650 km’lik parkur tamamlanacak. 12 bisikletçinin katılacağı tur, Ordu’dan başlayıp Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan’dan sonra Kars’ta son bulacak.

Tur boyunca geçilen illerden alınan topraklar, 5 Ocak Cumartesi günü Sarıkamış Şehitliği’nde düzenlenecek törenle buraya nakledilecek ve Sarıkamış Şehitleri anılacak.

Elektrik sektöründe faaliyet gösteren Aksa Elektrik “Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu”nun sponsoru olarak Türkiye’nin milli değerlerine sahip çıkmayı ve bu değerlerimizi hatırlatmayı hedefliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber