banner240
banner237
banner238

Başkan Çebi; ''Bu Yaz Asfaltsız Mahalle Kalmayacak''

Başkan Çebi; ''Bu Yaz Asfaltsız Mahalle Kalmayacak''

Araklı Belediyesi, kesintisiz ulaşım projeleri kapsamında gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda belediyeye bağlı ekipler, vatandaşlar için önem arz eden bölgelerde titizlikle asfaltlama gerçekleştiriyor.

Yassıkaya mahalle muhtarı Mehmet Han; "Yolumuz çok bozuktu. Bölgede haddinden fazla tozlanma oluyordu. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Belediye Başkanımız Recep Çebi bu konuda oldukça duyarlı davranıyor. Tüm muhtar arkadaşlarımıza elinden geldiğince destek oluyor. Kimseyi geri çevirmiyor. Mahalle halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ''Bu yaz İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun talimatları ve destekleri doğrultusunda beton ve asfalt atağına kalkıyoruz. Yaz boyunca devam edecek olan yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt gitmemiş mahalle bırakmayacağız. Kıymetli muhtarlarımızla planlama çalışmalarını gerçekleştirdik. Onların görüşleri dahilinde acil noktalara asfalt ve betonlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber