banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ÇEBİ PİLAJ DÜZENLEMELERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Trabzon’un Araklı ilçesinde bulunan uygun bölgelerde plaj düzenleme çalışmaları başlatılacaktı. Üç bölgede başlatılması düşünülen çalışmaların ilki başladı.

Liman bölgesinde başlatılan çalışmayı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi teknik ekibi ile birlikte yerinde inceleyip, planlama çalışmalarını bizzat takip etti. Araklı limanının arka tarafında oluşturulan plajda soyunma kabinleri, duş alanları, yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

Yaza Merhaba projeleri ile Araklı yaz aylarında çok güzel etkinlikler ve sosyal alanlarla buluşacak. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Vatandaşlarımız tarafından plaj hususunda yoğun bir talep alıyorduk. Sahil ilçesiyiz ve doğru düzgün bir aile plajımız bulunmuyordu. Hemen bu duruma müdahil olarak 3 adet plajın oluşturulmasını planladık. Nihayetinde ilk plajın çalışmalarını başlattık. Burada vatandaşlarımızın ücretsiz bir şekilde ailecek faydalanabilecekleri plaj oluşturuyoruz. Yürüyüş alanları, soyunma kabinleri, duş alanları gibi bir plajda olması gereken tüm ihtiyaç alanlarının çalışmalarını gerçekleştireceğiz. İnşallah yakın bir zamanda plajı hazır hale getirerek vatandaşlarımızın bu yaz faydalanmasını sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber