banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR HAFTA SONU MESAİSİNDE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğusundan batısına tüm ilçelerde yürüttüğü çalışmalarına hafta sonları da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, ilçelerde yol temizleme, asfalt kaplama, asfalt yama, kanal temizliği, beton kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Of ilçesi Karabudak ve Kıyıboyu Mahallesi, Şalpazarı ilçesi Kalecik, Karakaya, Gölkiriş mahallelerinde asfalt kaplama çalışmaları; Akçaabat ilçesi Yeşilyurt, Darıca Mahallesi, Düzköy ilçesi Çal ve Çeşmeler Mahallesi’nde malzemeli yol bakım onarımı çalışması yapıldı. Yine Çaykara ilçesi Sultan Murat Yaylası yolunda kanal temizliği, Ortahisar ilçesi Yenimahalle’de bulunan 100. Yıl İlkokulu’nun temel açma çalışmaları ile Kalkınma Mahallesi Akif Saruhan Caddesi’nde asfalt yama çalışması yürütüldü.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Sıklıkla dile getirdiğim üzere Büyükşehir Belediyesinin sadece merkezde değil ilçelerimizde de görünür olması anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda şehrimizin doğusundan batısına kadar tüm ilçelerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını gidermek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına hafta içi hafta sonu, gece gündüz demeden çalışma gerçekleştiriyor. Pandemi sürecinde olduğu gibi içerisinde bulunduğumuz normalleşme döneminde de diğer faaliyetlerimizi aksatmamaya özen gösteriyoruz. İlçelerimizdeki çalışmalarımız program dahilinde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber