ÇORUH EDAŞ’IN YENİLEME YATIRIMLARIYLA VAKFIKEBİR YENİ BİR ÇEHREYE BÜRÜNDÜ

Güvenli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için yatırımlarını sürdüren Çoruh EDAŞ, hizmet verdiği alanları güzelleştirmeye devam ediyor. Trabzon’un tarihi ve kültürüyle öne çıkan, köklü ilçesi Vakfıkebir’de çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Vakfıkebir Kaymakamlığı çevresindeki düzenlemeleriyle hem elektrik altyapısını hem de alanın görünümünü modernleştirdi.

DIŞ ETKENLERE KORUMA SAĞLANDI

Çalışma alanının ihtiyacı olan alçak gerilim, orta gerilim, aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmaları tamamlanırken, ömrünü doldurmuş havai hatlı dağıtım tesisleri sökülerek yer altı kablolu aydınlatma şebekesi ve alçak gerilim-orta

gerilim şebekesi kuruldu. Kapasite yetersizliği bulunan ve estetik görünüme olumsuz etki eden direk tipi 400 kVA trafo deplase edilerek bin kVA monoblok beton köşk montajı yapıldı.

Çoruh EDAŞ’ın Vakfıkebir Kaymakamlığı önündeki projesi, elektrik şebekesinin rüzgar, yağmur gibi kesintiye yol açabilecek dış etkenlerden daha az etkilenecek şekilde dizayn edildi. Böylece Çoruh EDAŞ’ın hizmet mükemmelliğinde önceliği olan elektrik tedarik sürekliliğinde büyük oranda iyileştirme sağlandı.

BELEDİYEMİZLE EL ELE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Osman Aydın, Türkiye’nin güzide ilçelerinden Vakfıkebir’in kalbi olarak nitelenebilecek alandaki çalışmalarıyla Çoruh EDAŞ’ın örnek çalışmalardan birini gerçekleştirdiğini söyledi. Aydın, il ve ilçelerde dışarıdaki kablo yoğunluğunun gerek görüntü kalabalığı gerekse elektriğin düzenli tedariği prensibi açısından artık terk edilmeye başlandığını belirterek, “Belediyemizle birlikte örnek bir çalışma gerçekleştirdik. Yatırım planlarımız doğrultusunda yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Vatandaşın iyi hizmet alabilmesi için tüm kurumların iletişim ve iş birliği içinde olmasının önemine dikkat çeken Aydın, söz konusu yenileme çalışmalarının başından itibaren desteğini esirgemeyen ve Vakfıkebir’in en iyi hizmeti alması için çalışan Vakfıkebir Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti. Aydın, 2019 yılı ve sonrası yatırım programları doğrultusunda bölgedeki çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber