banner240
banner237
banner238

ÇORUH EDAŞ’TAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Geleceğin mimarı çocuklara birbirinde özel hediyeler dağıtan Çoruh EDAŞ, dünyanın birçok yerinde savaş, açlık ve haksızlığa maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde geleceğe umutla bakarak yaşamalarını temenni ettiklerini belirtti…

Elektrik dağıtım sektöründe çalışmaları ile adından söz ettiren Çoruh EDAŞ, özel günlere verdiği önemi bir kez daha vurguladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Trabzon ili Akçaabat ilçesindeki Haçkalı Baba Devlet Hastanesini ziyaret eden Çoruh EDAŞ yetkilileri, çocuklara birbirinden özel armağanlar dağıttı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamlı bir etkinlikle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden yetkililer; “Yaklaşık bir asırdır 23 Nisan ruhu ülkemizin her köşesinde yaşatılmaktadır. Çocuklarımızın gülen yüzü ve gözlerindeki ışık yarınların inşa edilmesi yolunda bizlere umut veriyor. Bayramlarına hastanede bulunmaları sebebi ile katılamamış olan çocuklarımıza hastanede özel bir etkinlik düzenleyerek keyifli vakit geçirdik” dedi.

Çoruh EDAŞ yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde yardımlarını esirgemeyen Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Yaşar Aslan ve tüm çocuk servisi çalışanlarına teşekkürleri iletti.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber