ÇORUH EDAŞ’TAN TRAFİK GÜVENLİĞİNE KATKI SUNAN AYDINLATMA YATIRIMI

Elektrik dağıtım hizmeti sunan işletmelere büyük görevin düştüğü enerji sektöründe Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi amaçlıyor. Çoruh EDAŞ, Trabzon İli Yomra İlçesi giriş kavşağı ile Arsin İlçesi arasındaki 1.2 kilometrelik yolun aydınlatma işlemlerini tamamladı. Sağlanan yüksek düzeyde aydınlatma, hem yaya hem trafik güvenliğine katkıda bulunuyor…

Faaliyette bulunduğu beş ilde yatırımlarını aralıksız olarak sürdüren Çoruh EDAŞ, Yomra İlçesi ve Arsin İlçesi arasındaki 1.2 kilometrelik yol üzerine aydınlatma şebekesini tamamladı. Trafik akışının yoğunlaştığı ve Yomra İlçesi’nin doğu istikametinden giriş kavşağı olan bölgede karayolları bölünmüş refüj aydınlatmasının tamamlanmasıyla trafik güvenliğine katkı sağlandı.

Zorlu arazi koşullarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, faaliyet bölgesinde köylerden mezralara her alana modern elektrik dağıtım teknolojisini taşıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çoruh EDAŞ Yetkilileri, “29 bin 211 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Trabzon, Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane illerinde toplam 61 ilçede 1.4 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ulaşılması zor olan köylere dek her yere kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak üzere çalışıyoruz. Aydınlatma yatırımımızla hem yaya hem de araç güvenliğine önemli bir katkıda bulunduk. Öte yandan İlçemizin şehir geçişi bu uzun hattın aydınlatılmasıyla estetik bir görünüme kavuştu” dedi.

TÜKETİCİLER HER SAAT 186’YI ARAYABİLİYOR

Tüketiciler; Arıza Bakım-Onarım, Aydınlatma, Enerji Açma ve Kesme, Yatırım Çalışmaları, Enerji Müsaadesi, Sayaç Okuma ve Değiştirme, Kayıp Kaçak Mücadelesi gibi konuların yanı sıra tüm talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 kesintisiz hizmet veren 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’ne iletebiliyor.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber