İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBE BAŞKANI AYDIN  EMİROĞLU MEDYAYI ZİYARET ETTİ

İnşaat Mühendisleri Oadası Trabzon Şube başkanı Muzaffer Ayın  öncelikle bu güzel misafir perverliğinden dolayı Sayın Emiroğlu'na teşekkür ederim.

Sayın Emiroğlu ile eskiye dayanan dostlugumuz var kendisi her zaman bizlere destek olmuştur ilimiz için yaptıgımız güzel işleri haberleştirerek vatandaşlarımız ile bizlerin rasında bir gazeteci olarak köprü olmuştur.

İlimizde yapılan bazı yatırımların değerlendirilmesi için bizlerden bizleri ilgilendiren konular hakkında bilgi alıp ona göre haberlerine taşımıştır. Yapılması gereken yatırımlar içinde yine aynı şekilde değerlendirip haberleştiriyor.

Kendisini tarafsız ve doğru haberciliğinden dolayı tebrik ediyorum. 
Ayrıca kendileri Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini Kurdular ilçemizde önemli bir eksiği görüp giderdiler. 
Her nekadar kendisine ve Kurucular kurulundakileri birileri tehtid etsede asla yaptıgı işten yani kurdugu cemiyetten taviz vermeden yollarına devam ettiler dedi

Emiroğlu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu İse sayın Başkanım Muzaffer Aydın beye bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum kendisininde dediği gibi eskiye dayanan dostlugumuz var.
Kendisi Türkiye'nin önemli bir sivil toplum kuruluşunun yani inşaat mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı görevini yürütüyor.
Aslında tüm her iş inşaat işleriyle başlar tüm her yerde kendilerinin imzaları vardır yani inşaat mühendislerinin yolunda köprüsünde evinde onların imzası vardır özellikle kendisinin fikirlerinden bir çok yerde yardım ve destek alıyorum.
İşte burda görünen bir önemli bir olay var İzmir depremi bu depremde yıkılan binalara bakın çogunda inşaat mühendisinin imzası yoktur buda bu inşaat kacak yapılmış demektir  ilimize yapılan bir çok yatırımların olumlu olumsuzluk hakkında fikir alış verişi yapıyoruz kendisinin tecrübelerinden yararlanarak doğru ve tarafız habercilik yapmaya çalışıyoruz kendisine bu desteklerinden dolayıda teşekkür ediyorum dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber