MÜHENDİSLİKTE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOLCUBAL MÜHENDİSLİK

YOLCUBAL MÜHENDİSLİK TAAH. VE TİC. LTD.ŞTİ. 2019 yılında genç ve dinamik yapısıyla Elektrik taahhüt sektörünün önde gelen firmalarından biri olma hedefiyle kurulmuştur.

2008 yılından bu yana Elektrik taahhüt sektöründe edinmiş olduğu deneyimleri, kaliteden ödün vermeden, genç ve dinamik kadrosuyla, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan anlayışıyla, değer mühendislik üreten ve yenilikçi çözümleri ön planda tutan bir firma olarak sektörde fark yaratmaktadır.

YOLCUBAL MÜHENDİSLİK; başarılı mühendislik çözümleri ile endüstriyel tesisler, oteller, alışveriş merkezleri, hastaneler, ofisler, konut projeleri, ulaştırma projeleri gibi bir çok nitelikli yapının elektroteknik mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT

Değer mühendislik üreten yenilikçi çözümlerimizle, elektromekanik olarak kapsamlı ve uzmanlık gerektiren projelere imza atıyoruz.

İŞLETME VE BAKIM

Projeyi başarılı bir şekilde bitirmenin yanı sıra onu yaşatmak, korumak ve doğru şekilde işletmek de çok önemli bir iştir. Dünya standartlarına uygun bir şekilde işletme ve bakım hizmetleri veriyoruz.

PROJE TASARIM HİZMETİ

İş merkezleri, alışveriş merkezleri, otel ve turistik tesisler, marketler, hastaneler, konutlar ve endüstriyel-petro kimya tesisleri gibi çeşitli işlevlerde her tür yapı için elektrik ve mekanik mühendislik ve proje tasarım hizmetleri veriyoruz.

YENİLENEBİLİR ENERJİ

Çevreye duyarlı hizmet politikamızla güneş, rüzgar, biyokütle ve jeotermal enerji alanlarında proje tasarım, yatırım geri dönüş maliyet hesaplama, anahtar teslim taahhüt hizmetleri veriyoruz.

DANIŞMANLIK

Değer mühendislik odaklı uluslararası standartlara uyan bir anlayışla özel proje danışmanlığı ve yönetimi, maliyet kontrolü ve raporlama, teknik uygulama sorumluluğu hizmetleri vermekteyiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber