TBB’NDEN İKİZDERE BELEDİYESİNE TAM DONANIMLI İTFAİYE ARACI

İKİZDERE-Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) tarafından İkizdere Belediyesine 700 bin lira değerinde donanımlı itfaiye aracı hibe edildi.

Modern donanımlı İtfaiye aracını İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz teslim aldı. Belediye Başkanı Hakan Karagöz teslim alırken yaptığı konuşmada şunları söyledi’ ’Çok acil ihtiyacımız olan İtfaiye aracımızı Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) aracılığıyla çok şükür ilçemize kazandırdık. Valimizin desteğini yanımızda gördük. Bölgemizdeki Derepazarı, İyidere, Kalkandere ve İkizdere olarak 4 ilçe Belediyesinin ortak olacağı ve Organize Sanayi Bölgesinde konuşlanacak Bölge İtfaiyemiz için bir çalışma olmuştur. Gayretlerin ve desteklerinden dolayı başta Valimiz Sn. Kemal Çeber olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür eder ilçem adına şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Rize’nin İkizdere, Kalkandere, İyidere ve Derepazarı ilçelerinin ortak olacağı Bölge İtfaiyesi, Kalkandere Organize Sanayi Bölgesinde konuşlanacak ve olası olay, afet ve yangınlara karşı burada kurulacak kriz merkezinin talimatlarıyla çalışacağı öğrenildi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber