banner240
banner237
banner238

TİSKİ 18 İLÇEDE 290 PERSONELLE GÖREV YAPTI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da görev başında olan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, 18 ilçede 290 personel ile halkımızın hizmetinde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'na denk gelen 23-26 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına teyakkuzdaydı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesinin bağlı kuruluşu olan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, 290 personelle bayram süresince vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için görevlerinin başında yer aldı.

“TÜM PERSONELİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmeleri için tüm tedbirleri önceden aldıklarını ve bayram süresince ekiplerin sahada özverili bir şekilde çalıştıklarına vurgu yaptı. TİSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin de bu süreçte sahada yer aldığını belirten Başkan Zorluoğlu, “TİSKİ Genel Müdürlüğümüz her zaman olduğu gibi bu bayramda da tam takım sahadaydı. Şehrin pek çok ilçesinde yaşanan olumsuzluklara ekiplerimiz koordineli bir şekilde müdahale ederek halkımıza su sıkıntısı yaşatmadı. Cansiperane bir şekilde görevlerini ifa eden tüm ekip arkadaşlarımıza Trabzonlular adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber