VİZYON PROJELERİ İÇİN TEŞEKKÜR.

Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim’e Açıklamış Olduğu Vizyon Projeler İçin Teşekkür Ediyoruz

17 Mayıs 2020 Pazar Günü Akçaabat’ta Gündem Programının canlı yayın konuğu olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim önemli açıklamalarda bulunmuştur. Yaklaşık olarak 15 Aylık süreyi geride bırakan Başkan Ekim bu süreyi canlı yayında değerlendirdi. Akçaabat’ımızı 40-50 yıl öteye taşıyacak vizyon projelerden bahsetti ve bu projelerin görsellerini kamuoyuna gösterdi. Yayınlanana projelerden anlıyoruz ki Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana geçen bu kısa sürede Akçaabat’ın çehresini değiştirecek projeler üretmiş ve uygulamaya hazır hale getirmiş. Hepsi birbirinden değerli olan projelerden özellikle Akçaabat-Yıldızlı arası sahil yürüyüş ve bisiklet yolu projesine değinmek istiyorum.

Kısa süre önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Akçaabat sahilinde dolgu yapılarak geçirilmesi planlanan yolun yapılmayacağı müjdesini bizlere duyurdu. Bu müjdenin hemen sonrasında Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim sahil ile alakalı hazırlamış oldukları projenin videosunu canlı yayında bizlere göstermesi adeta Akçaabat halkına müjde üzerine müjde oldu. Akçaabat sahiline yapılacak olan bu proje Akçaabat’ı geleceğe taşıyan, Akçaabat’ın ve Trabzon’un çehresini değiştirecek tam anlamıyla bir vizyon projedir. Bu projenin içerisinde Yaylacık Mahallesi mevkiinde bulunan Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu ve Futbol Sahaları Spor Şehri Akçaabat’ımızın spora yönelik tesis ihtiyaçlarının önemli kısmını karşılayacaktır. Bunun yanında sahil boyunca planlanan sosyal alanlar, aktivite alanları ve diğer faaliyet alanları; üniversite şehri olan Trabzon’a ve Bölgemize önemli katkı sağlayacaktır.

Sahilde dolgu yapılarak yolun geçeceğinin açıklandığı ilk günden beri bu yolun sahilden geçirilmesinin yanlış olacağını, kesin çözümün yolun daha güneyden geçmesi gerektiğini savunan ve bununla ilgili gereğini yapan, Akçaabat-Yıldızlı arası sahil yürüyüş ve bisiklet yolu projesi başta olmak üzere birçok vizyon projeyi kamuoyuna müjdeleyen başta Akçaabat Belediye Başkanımız sayın Osman Nuri Ekim olmak üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Akçaabatlılar Vakfı olarak Belediye Başkanımız Sayın Ekim’in yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Yaşar ERBAŞARAN

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber