30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI DALIŞ YAPARAK KUTLADILAR

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurt-Saglik Sen Genel Başkan yardımcısı ve Yurt Sağlık Sen üyeleri Muğla Fethiye de dalış yaparak 30 Ağustos zafer Bayramını deniz dibinde bayrak açarak kutladı.

Yurt-Saglik Sen Genel Başkan yardımcısı ve Yurt Sağlık Sen üyeleri Muğla Fethiye de dalış yaparak 30 Ağustos zafer Bayramını deniz dibinde bayrak açarak kutladı. Yurt Sağlık Sen basın bürosundan yapılan açıklamada Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesi Türk ulusunun inancıyla birleşerek 30 Ağustos 1922 yılında büyük bir zafere dönüşmüştür. Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur.

Bu büyük zaferin yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milleti’nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz denildi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI DALIŞ YAPARAK KUTLADILAR
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.