7/24 HİZMET!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, spor ya da başka etkinlikler yapmak isteyen her yaştaki insana ve ders çalışmak için sessiz ortam arayan gençlere kucak açtı. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Trabzon’da da, ilk aşamada Beşirli Tenis Kortları ve Spor Kompleksi ile Gençlik Merkezi, 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı.

Gençliğe güzel imkanlar sunarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, beden ve ruh sağlığını geliştirecek ortamları oluşturmak, günün her saatinde spor yapabileceği tesisleri açık tutmak ve sessiz ortamda ders çalışabileceği yerler bulundurmak amacıyla başlatılan bu uygulamaya büyük önem verdiklerini ifade eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Bakanlığımızın başlattığı uygulama ile insanlarımıza, sosyal ve sportif alanlarda destekleyici çalışmalar yapıyor, eğitimi ve gelişimi esas alan projeler geliştiriyoruz” diye konuştu.

Müdür Öztürk, şunları söyledi: “Gençlerimiz istediği saatte Akyazı Spor Kompleksi içindeki Gençlik Merkezlerimize gelip dilerse ders çalışabilir veya buradaki müzik ve oyun aletleri ile stres atabilir. Her yaştaki insanımız Beşirli Spor Kompleksindeki kortlarda veya birbirinden modern salonlarda istediği branşta spor yapabilir. Arkadaşlarımız, 7 gün 24 saat boyunca hazır bekliyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber