banner240
banner237
banner238

AHMET KÜLEKCİ BAŞKAN İBRAHİM AYDIN,Müdür Şükür Köse’ye Ziyaret

İçişleri Bakanlığınca desteklenen “Biz Anadoluyuz” kardeş şehir projesi koordinatörü Ahmet Külekçi ile Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Müdür Şükür Köse’yi makamında ziyaret ettiler.

Kardeş şehir projesinin önemine dikkat çeken Müdür Şükür Köse, “ Yüzyıllardır bu coğrafyada birliğin, kardeşliğin, dostluğun dayanışmasıyla bu günlere geldik. 1500’lü yıllarda yaşadığımız birlik ve beraberlik ruhunu, heyecanını yaşıyoruz. Büyük milletler tarihi geçmişiyle ayakta dururlar. Bizlerde geleneklerimize, kültürümüze, tarihimize ve geçmişimize ne kadar sahip çıkarsak Millet olarak ilelebet payidar olacağız” dedi. Kardeşlik projesinin koordinatörü Ahmet Külekçi ile Mardin’den gelen Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükür Köse, Başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Kardeş Şehir projesi koordinatöra Ahmet Külekçi, "Festivaller, bölgeler arasında önemli bir kültür alışverişi işlevi görmektedir. Geçen yıl Mardin Kızıltepe'de düzenlenen Hamsi Festivali'nde muhteşem bir atmosfer oluştu. Bir tarafta horon, diğer tarafta halay ile ortak sevdamızın Türkiye olduğunu herkese gösterdik. Kızıltepe meydanında örnek bir dostluk ve kardeşlik ortamı oluştu. Bunun mukabilinde de Mardinli kardeşlerimiz Trabzon'da 'Bulgur Festivali' gerçekleştirdik. Çok güzel bir etkinlik oldu."

Trabzon'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren İbrahim Aydın Trabzon ve Mardin arasında kurulan kardeşlik köprüsünün daha da kuvvetlenmesi için çalıştıklarını vurguladı.

Aydın, geçen yıl gerçekleştirilen Hamsi Festivali'nin bölgede en çok ses getiren organizasyonlardan biri olduğunun ve çok beğenildiğinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber