banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Trabzonluların ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın, ailelere, millete, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi ve Ramazan Bayramın 2. Günü Meydan Parkında saat 13.00’da gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına herkesi davet etti.

Revi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Değerli Trabzonlular, Mübarek Ramazan Bayramı'nızı cani gönülden tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuk. Bayramın huzur ve bereketinin, tüm bu sıkıntıları geride bırakarak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümemize vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının sevgi ve kardeşlik duyguları içerisinde geçtiğini ifade eden Revi şunları söyledi: “ Seçim süreci içerisinde olmamıza rağmen Mübarek Ramazan ayının manevi değerlerini asla terk etmedik. Sevgi ve kardeşlik duyguları içerisinde hem manevi değerlerimizi yaşarken aynı zamanda bu hassasiyetten uzaklaşmadan seçim çalışmalarımızı da gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin ilgi alakaları bizleri oldukça memnun etti. Bizleri Ramazan ayının mükâfatı olan bayrama kavuşturan rabbimize şükürler olsun. İnşallah AK Parti olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin ve seçim çalışmalarının mükâfatı olarak da Milletimizin desteğiyle 24 Haziran’da 2. Bayramı yaşayacağız. ‘Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis’ için Milletimizin desteklerini bekliyoruz. “

Bayram vesilesiyle trafiğin de yoğunlaşacağına dikkat çeken Revi, "Sizlerden, bayram tatilindeki yolculuklarınızda, trafik kurallarına riayet etmenizi; uykusuz araç kullanmaktan ve aşırı hızdan kaçınmanızı özellikle rica ediyorum. Bayram sevincimizi, lütfen acılarla gölgelemeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Trabzonlu hemşerilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin, İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nın, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum. " dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber