banner240
banner237
banner238

Akçaabat’ta muhteşem coşku

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali ikinci gününde de coşkulu geçti. Festival alanını dolduran binlerce vatandaş horona ve müziğe doydu. İkinci günde Serdar Bıyıklı, Pelin Karaağaçlı, Aykut Özer ve Trabzon’un son dönemde adından en çok söz ettiren isimlerinden olan Ekin Uzunlar sahne aldı.

29’uncu Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’nin ikinci gününe Ekin Uzunlar damga vurdu. Fanatik Trabzonsporluluğu ile bilinen genç sanatçı seslendirdiği türkülerin yanı sıra yeni çıkan gri formayla sahne alırken, konserin bir bölümünde Trabzonspor marşını alanı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi.

Cep telefonlarının ışıklarıyla şarkıya eşlik eden Uzunlar hayranları muhteşem görüntüye eşlik etti. Uzunlar’ın bu anı sosyal medya hesabından paylaşması kısa sürede büyük beğeni topladı.

Trabzonspor’a destek vermek için ekibiyle birlikte yeni çıkan formalarla sahneye çıkan Ekin Uzunlar, daha sonra üzerindeki formayı engelli bir hayranına verdi.

Geceye ayrıca İstanbul, Giresun, Edirne, Manisa ve Artvin Halkoyunları ekipleri de gösterileriyle renk kattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber