AKUT sokak hayvanlarına 660 kilogram mama ve su dağıttı

AKUT/TRABZON - AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon ekibi gönüllüleri, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince sokak hayvanlarının yaşam alanlarına 360 kilogram kuru kedi ve köpek maması ile 300 litre temiz su bıraktı.

AKUT Trabzon ekibinin 20 gönüllüsü, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgeler ve mama istasyonlarına kuru mamaları dağıttı. Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya, İskenderli ve Zigana bölgesindeki sokak hayvanlarını besleyen AKUT gönüllüleri, 360 kilogram kuru kedi ve köpek maması ile 300 litre temiz su dağıtımı gerçekleştirdi.

AKUT Trabzon Ekibi Lojistik Birim Sorumlusu Kemal Başkan, sokak hayvanlarının yaşam alanlarına düzenli olarak kuru mama bıraktıklarını belirterek, “Elimizden geldiğince halkımızdan topladığımız yardımlarla can dostlarımıza yiyecek temiz etmeye çalışıyoruz. Bu hayvanlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz. Depremlerde, afetlerde en büyük yardımcılarımız oluyorlar. Ekibimize kuru mama desteği sağlayan yardımsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber