ANKARA – BATIKENT’TE AÇTI!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 124. merkezini Ankara Batıkent’te açtı!“Şimdi değişim zamanı!” sloganı ileTürkiye’den yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini açtığı tüm merkezlerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Batıkent’te dehizmet veriyor.

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen motivasyon dolu Değişim Uzmanları, hayallerinizdenvazgeçmeyin, dünyanınneresindeolursanızolundeğişimikucaklayındiyerekanlamlıbirmesajla daherkesidavetediyorlar:Değişimaslındabiryaratıcılıkpatlamasıdır. Çünkütoplumsabitfikirlere, taşlaşmışkalıplaravekristalleşmiştutumlarasahiptir.Onlarıaşmakiçinyaratıcıolmakşarttır...Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

“Kuruluşun tüm merkezlerinden ve uzmanlarından yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu enerjiyi, Batıken’te de bulacaksınız!Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık Ankara –Batıkent’tede pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli, motivasyon dolu Değişim Uzmanları ilehizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.”

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber