ANKARA – BATIKENT’TE AÇTI!

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 124. MERKEZİNİ ANKARA – BATIKENT’TE AÇTI!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 124. merkezini Ankara Batıkent’te açtı!“Şimdi değişim zamanı!” sloganı ileTürkiye’den yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini açtığı tüm merkezlerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Batıkent’te dehizmet veriyor.

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen motivasyon dolu Değişim Uzmanları, hayallerinizdenvazgeçmeyin, dünyanınneresindeolursanızolundeğişimikucaklayındiyerekanlamlıbirmesajla daherkesidavetediyorlar:“Değişimaslındabiryaratıcılıkpatlamasıdır. Çünkütoplumsabitfikirlere, taşlaşmışkalıplaravekristalleşmiştutumlarasahiptir.Onlarıaşmakiçinyaratıcıolmakşarttır…”Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

“Kuruluşun tüm merkezlerinden ve uzmanlarından yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu enerjiyi, Batıken’te de bulacaksınız!Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık Ankara –Batıkent’tede pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli, motivasyon dolu Değişim Uzmanları ilehizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.”

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

ANKARA – BATIKENT’TE AÇTI!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.