ANNELER GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTILAR

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİ ORTAHİSAR GENÇLİK KOLLARI ANNELER GÜNÜ’NDE KARANFİL DAĞITTI -ANNE EN BÜYÜK KIYMETTİR

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları, Trabzon’da sokak ve caddeleri dolaşarak Anneler Günü dolayısıyla annelere karanfil vererek günlerini kutladı. 

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Behlül Karakaş, beraberindeki gençlik kolları üyeleriyle birlikte yaptığı etkinlikte Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

Karakaş, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada cennetin annelerin ayakları altında olduğunu hatırlatarak “İnsanlık âleminde şefkat ve merhametin zirvesi ise anadır. Yüce Allah, Kuran’ı Kerim’de ‘Biz insana anne babasına iyilik yapmasını emrettik’ demiştir. cenneti annelerin ayakları altına sermiştir. Şefkat ve merhamette güneş gibi olan anneler, merhametli bir toplumun inşacısıdırlar. Çünkü bir ömrün temeli anne eliyle atılır. Gelecek annelerin yetiştirdiği evlatlarla kurulur. Şuurlu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve evladına da bu şuuru aktaran bir annenin terbiyesinden geçen genç, bir millet için en büyük kıymettir” dedi. 

ANNELER HERKESİN ÖĞRETMENİDİR

Anneliğin, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali ulvi bir müessese olduğunu sözlerine ekleyen Karakaş, “Anne, nesli temin ve talimin kaynağı olmakla birlikte, ailenin fiili reisi, memuru, işçisi, esnafı, işvereni ve en önemlisi herkesin öğretmenidir. Anneliğin ayrıştırıcı, ötekileştirici değil, toplumu yakınlaştıran, birleştiren, bütünleştiren bir rolü vardır. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. Huzur, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya için tüm insanlığın, annelerin merhamet ve şefkat duygularından nasiplenmesini temenni ediyoruz. Başta şehit annelerimiz olmak üzere, davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştiren Tenzile annemizin, bizleri büyüten tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI

ANNELER GÜNÜNDE KARANFİL DAĞITTILAR
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.