ARAKLI SOSYAL DAYANIŞMA VAKFINDAN SUÇ DUYURUSU

Edinilen bilgiye Göre Araklı kaymakamlığı Sosyal dayanışma
vakfına başvuran başvuran C.K adlı vatandaş Tapusuz arazide kendisine ev bakım onarım adı altında Bakanlıktan gelen 7500 tl lik yardımın 28000 tl olduğunu belirterek Araklı kaymakamlığı ve sosyal dayanışma vakfı ile ilgili sosyal medya hesabından karalayıcı aşalayıcı iftiralarda bulundu.

ARAKLI KAYMAKAMLIĞINDAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

02.06.2020 tarihinde Celal KARLANKUŞ adlı vatandaşın kendisine Ankara’dan 28.000TL yardım geldiğini fakat Araklı SYDV’nın 7.500 TL’sini verip diğer geri kalanına el koyduğu yönünde asılsız ve mesnetsizce iddialarda bulunup kamuoyunu yanıltıcı paylaşımlarda bulunduğu tespit edilmiştir.

Kişinin Vakfımıza ev onarımı için başvurduğu Bakanlığın da tapusuz ev onarımı için en yüksek limit olan 7.500 TL gönderdiği, kendisine de, Bakanlıktan gelen resmi yazı ile tebliğ edilmesine rağmen, Devlet kurumlarını karalayıcı paylaşımlarda bulunarak kamuoyunu yanıltmış olup kendisi hakkında ve paylaşmış olduğu yazının altına bu tarzda yorumlar yapanlar hakkında Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.denildi.

MUHTARLAR VE STK TEMSİLCİLERİ ARAKLI SOSYAL DAYANIŞMA VAKFINA SAHİP ÇIKTI
Araklı kaymakamlığı sosyal dayanışma vakfında görev alan Muhttarlardan Mustafa Demiray , İlyas keskin Tuncay Koçaslan ve Araklı platformu açıklama yaptı.
Araklı sosyal dayanışma vakfında beraber çalıştığımız ve çalışmalarından son derece adil ve paylaşımcı olan ilçe kaymakamımız ve vakfımız çalışanlarına yönelik karalayıcı iftirayı kabul etmiyoruz. Çalışmalarımızı Kaymakamlığımız başkanlığında sürdürmekten ve ilçe kaymakamı Mehmet Nuri Çetine sahip çıkıyoru z. Araklı için gece gündüz proje üreten yetimin hakkını kollayan 200 - 300 Kişiye maaş bağlatan Araklı sevdalısı ve insan odaklı çalışan vakfımıza karalayıcı iftira atan kişiyi kınıyoruz. dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber