banner240
banner237
banner238

Arsin platformu Hedef Büyüttü

Kurulduğu günden beri Arsin de sivil toplum örgütü alanın da önemli girişimlerde buluna Arsin platformu çiçeği burnun da başkanı Mustafa Tiryaki ekibini yeniliyor.

 STK’ temsilcileri muhtarlar ve iş adamlarından oluşan Arsin platformun de yeni dönemde başkanlık divanı ve istişare heyetinin de kumlasının çalışmalarına başlandı.

Arsin platformu kurucularından olan yeni başkan Mustafa Tiryaki, Kurucu başkanımız ve yönetim deki arkadaşlar özverili çalıştılar. Bize göçlü hatırı sayılır bir yapı devrettiler. Yirmi yıllık idarecilik deneyimizi, bilgi birikirimizi ve tecrübemizi yen yönetim kurulumuzla birlikte ilçemizin yüksek menfaatleri için kullanacağız. Başkan Tiryaki; Platform siyaset üstü, ilçemizin gelişmesi ve daha yaşanabilir bir ilçeyi hedefliyoruz. Kuruluş felsefemiz olan "Demokrasinin vaz geçilmezi sivil toplum örgütleridir. Her yörenin kendine has özelikleri vardır. Bizim yöremizin coğrafi ve strajedik yapısı oldukça zordur. Bu zorluğu kolaya dönüştürmek için mahalleler ve STK’lar üstü bir ortak mutabakat noktası ilçemizin gücüne güç katmaktır. Bu mutabakat yerel siyasetçilerin ve idarecilerin elini ilçe adına güçlendirecektir. Arsin ilçemizin marka değerini yükseltmek adına muhtarların ve STK’ların katılımıyla ilçemizin tanıtımı, tarım, hayvancılık, turizm, idari, ekonomik, sanayi, eğitim sosyal ve kültür gibi konularla çalışma alnımızdır.

Ayrıca STKl’arın gündemine gelen, çalışmalar başta olmak üzere ilçe, bölge ve ülke menfaatine uygun bir şekilde alanlarıyla ilgili gelecek konular çalışma alanı olarak belirlenmiş konular doğrultusun da çalışmalara devem edeceğiz dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber