BAŞKAN EKİM’DEN BAYRAM ZİYARETİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve alınan tedbirler nedeniyle toplu olarak bayramlaşma organizasyonlarının yapılamayışından dolayı ilçede birkaç kurum ve kuruluşa ziyaretler düzenleyen Başkan Ekim hem gittiği yerlerdeki hem de güzergah boyunca gördüğü vatandaşlarla bayramlaşarak olanlara tatlı ve çikolata ikram etti.

Program kapsamında Yıldızlı Mahallesinde bulunan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, 112 Acil İstasyonlarını, İtfaiyeyi ve Belediye çalışanlarını ziyaret edildi.

Huzurevi ziyaretinde duygularını dile getiren Başkan Ekim “Akçaabatlı bir kardeşiniz olarak sizlerin bayramını kutlamak için bugün sizleri ziyarete geldim. Bizleri evladınız, kardeşleriniz, arkadaşlarınız kabul edin. Hayatın her türlü hali var. Burada yaşayan kimseyi yalnız bırakmadığımızı, yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Huzurlu ve mutlu olalım. Birbirimize dua ederek, güzellikleri yaşayalım ve yaşatalım. Bizlerden bir isteğiniz olursa her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Bayramın paylaşmak demek olduğunu ifade eden Ekim, “Covid-19 pandemisi nedeniyle önceki dönemlerde yapılan toplu bayramlaşma törenlerini bu yıl yapamıyoruz. İstedik ki görevleri başındaki çalışanlarla huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek hem bayramlarını kutlayalım hem de onlarla hasbihal edelim. Bu kapsamda İlçemizdeki Huzurevini, Emniyet Müdürlüğünü, itfaiyeyi, sağlık çalışanlarını temsilen 112 acil istasyonlarını ve Belediyemiz çalışanlarını ziyaret ederek onların bayramlarını kutlamayı planladık. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle bir kez daha gördük ki gönül köprüleri ne kadar sağlamsa birlikteliğimiz o kadar güçlü. Bu birlikteliğin daim olmasını diliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, koronavirüs pandemisinden kurtularak, daha güzel daha coşkulu bayramlara hep birlikte kavuşmak dileğiyle bütün hemşehrilerimin Ramazan Bayramı Mübarek olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber