banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU BEŞİKDÜZÜ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, bugün Beşikdüzü ilçesine giderek incelemelerde bulundu.
 
Başkan Zorluoğlu’nun Beşikdüzü ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Mazlum ve ilgili daire başkanları hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu’nun Beşikdüzü ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret; ilçe yetkilileri, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
BELEDİYE VE KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ilk durağı Beşikdüzü Belediyesi oldu. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini iletti. Başkan Uzun ziyaret sırasında ilçe sorunları ve belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Zorluoğlu’na bilgilendirmede bulundu. Başkan Zorluoğlu ve ekibi daha sonra Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
YATIRIMCILARLA BİR ARAYA GELDİ
Başkan Zorluoğlu, daha sonra Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyarette bulunarak yatırımcılarla bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu, yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyaret sırasında yatırımcıların her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.  
 
ZORLUOĞLU DENETİMLERE KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, ilçe esnafını da ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ülke genelinde sürdürülen denetimlere Beşikdüzü’nde katılan Başkan Zorluoğlu, tedbirlere uyan esnafa ve vatandaşlara memnuniyetlerini iletti. İlçe sakinleriyle de sohbet eden Başkan Zorluoğlu, sorunları ve talepleri bizzat dinledi. Başkanın ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden mutlu olduklarını dile getiren esnaflar ve vatandaşlar, Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
SORUNLARI YERİNDE GÖRDÜK
Beşikdüzü temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Beşikdüzü geçmişi itibarıyla önemli bir ilçemiz. Bugün Beşikdüzü’nde önemli temaslarda bulunduk. İlçe Belediye Başkanımızı ve Kaymakamımızı ziyaret ettik, siyasi partilerimizle, esnafımızla ve vatandaşımızla bir araya geldik. Önemli bir işlev gören Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ederek üreticilerle ve iş insanlarımızla buluştuk. Burada ilçe belediyemizin kentsel dönüşümle ve imarla alakalı bazı sorunları var. Yine muhtarlarımızın su konusunda bize ilettiği sıkıntılar var. Beşikdüzü merkezde bir içme suyu sorunu yok ancak bazı köylerimizin üst kotlarında bazı sıkıntılar olduğunu yerinde görmüş olduk. TİSKİ Genel Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemizin birim amirleri dile getirilen hususları dikkatli şekilde not ettiler. İnşallah kısa süre içerisinde şehrimizin tüm ilçelerinde olduğu gibi Beşikdüzü’ndeki sorunları da kaynaklarımız ölçüsünde çözmeye gayret göstereceğiz” dedi.
 
BEŞİKDÜZÜ HALKI KURALLARA YÜKSEK ORANDA UYUYOR
İlçe sakinleri ile görüştüklerini ve esnafları ziyaret ettiklerini de dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Memnuniyetle ifade etmem gerekir ki, Beşikdüzü’nde kurallara yüksek oranda uyulduğunu gözlemledik. Her gittiğimiz esnafımızın tedbirlerini aldıklarını memnuniyetle gördük. Bugün İçişleri Bakanlığımızın pandemi ile ilgili Valiler ve Kaymakamların koordinasyonunda yapılan denetimler devam ediyor. Biz de Beşikdüzü’nde denetimlere katıldık. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kuralına özen göstermelerini önemle istirham ediyorum. Hiçbirimiz hastanelerde eziyet çekmek istemeyiz. Doğrudan can tehlikesi ve ölüm riski taşıyan bir hastalıkla mücadele ediyoruz. Mutlaka gerekli tedbirlerin alınması gerekir. Sadece kendimizi değil muhataplarımızı da korumamız gerekiyor. Hayatın her alanında tedbirlerimizi en üst seviyede almak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.  
 
DAİRE BAŞKANI TÜRKER İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ  
Başkan Zorluoğlu sorulan soru üzerine koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınan ve Trabzon’u üzüntüye boğan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Zorluoğlu, “Hüseyin Bey, çok sevdiğimiz, şehrimize İl Özel İdaresi döneminden beri uzun yıllar hizmet eden bir yönetici kardeşimiz. Maalesef bu salgından etkilendi. Uzunca bir süredir tedavisi devam ediyor. Şu anda entübe vaziyette, solunum cihazına bağlı şekilde tedavisi devam ediyor. Her düzeyde yakından takip ediyoruz. Ailesi ile de sürekli olarak iletişim halindeyiz. Kendisine insan olarak da yönetici olarak da ihtiyacımız var. Mevla’m tez zamanda sağlık ihsan eylesin. İnşallah kısa sürede şifa ile taburcu olmasını ve aramıza dönmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber