BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Akçaabat Belediyesince düzenlenen iftar programında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Düzenlenen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, Akçaabat eski Belediye Başkanı Şefik Türkmen, daire amirleri ve çok sayıda belediye personeli katıldı.

“Belediye olarak kalabalık ve büyük bir aileyiz.”

Düzenlenen iftar programında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi’nin memurlarıyla işçileriyle şirket elemanlarıyla iş-kur personelleriyle kalabalık ve büyük bir aile olduğunun altını çizdi.

“Yaptığımız her hizmette sizlerin emeği var.” diyen Başkan Ekim, “ Bu güzel Ramazan akşamında mesai arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Sizlerle birlikte çalışarak Akçaabat’ın yerel hizmetlerini yürütüyoruz. Halkımızın mutluluğu ve rahatı için çalışıyoruz. Akçaabat’ın rahatı sizlerin elinde ve inanıyorum ki hepimiz bunun bilincinde olarak bu doğrultuda çalışıyoruz. Akçaabatımız; bölgemizde ve ülkemizde belediyecilik hizmetleri yönünden öne çıkmıştır ve herkes tarafından takdir edilmektedir. Kültür, sanat ve turizm şehri olan ilçemizin öne çıkmasında en büyük pay çalışanlarındır. Sizlere bu hizmetleriniz için teşekkür ediyor, kalan günlerde hayırlı Ramazanlar geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber