Birlik Beraberlik adına bir araya geldiler

Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan etkinlik 100’üncü Yıl Parkı’nda organize edildi.

Etkinliğe katılanlar hem pandeminin vermiş olduğu olumsuz etkilerden biraz arınmak, hem de kaynaşma adına bir araya gelerek hoş sohbet ettiler, aileleriyle güzel vakit geçirdiler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın destekleri ile düzenlenen etkinliğe başta Trabzon PTT Başmüdürü Yavuz Güney ve eşleri Filiz Güney, Başmüdür yardımcıları Mustafa Okumuş ve Fatma Açıl, Pazarlama Müdürü Nebahat Atasoy, EYS Müdür vekili Turgay Usta, Destek Hizmetleri Müdür vekili Zeynep Hamza, Trabzon PTT Müdürü İsmail Ergül, Tonya PTT Müdür Vekili Gizem Ayşe İstek, Memur-Sen Trabzon Başkanı Mehmet Kara ile kalabalık PTT ailesi katıldı.

2 Nolu Trabzon Şube Başkanı Kadir Öztürk bu tür etkinliklerin kaynaşma adına çok önemli olduğuna dikkat çekerek “Biz elimizden geldiğince arkadaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Tüm katılım gösterenler çok eğlendi. Hava da güzel olunca Sonbaharın keyfini doyasıya yaşadık. Organizasyonu düzenleyen Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak’a ve tüm ekibe sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber