BU KIŞ'INDA KALPLER ÜŞÜMESİN 

Devrim Aktürk

Aralık ayında başlatılan çalışmaya ihtiyaç sahibi insanlara, hayır severler de yardımda bulunuyorlar. 

Diyarbakırlı iş insanları ve esnaflar çalışmayı destekliyorlar. 

Kitabının tüm gelirini çocuklar için bağışlayan yazar Sinanoğlu "hedefimiz üç bin kişiyi giydirmektir. Bu kapsamda bot, mont, kazak, pantolon vs. giyeceklere ihtiyacımız var. Kimseden para talep etmedik ve para kabul etmiyoruz. Yardım etmek isteyenler, kışlık giyecek alıp onlarla beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gelmek istemeyenlere ise giydirdiğimiz kişilerin resimlerini çekip köy veya mahalle adresini veriyoruz. 

Önceliğimiz yetim çocuklarımızdır. Onların daha çok ihtiyacı vardır. Kırsalda belirlediğimiz insanlara gücümüz nisbetin de yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Şuana kadar bizlere 120 bot ve 30 pantolon ulaştı bunların bir kısmını Karacadağ'daki ihtiyacı olanlara  ulaştırdık, bir kısmını da Sur içindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. 

Ülkemizin naif yürekli, duyarlı, yardımsever ... insanlarımızdan destek bekliyoruz. 

Hayat şartları günden güne ağırlaşıyor, insanlarımızın bir çok zaruri ihtiyaçları var. Bu zaruri ihtiyaçlardan biri de giyimdir. Özelikle de çocuklarımız için yardıma ihtiyacımız var. 

Gök kubbe hala üstümüze yıkılmıyorsa teşbihte hata olmaz   yer yüzünde yaşayan meleklerin hatırı içindir. Dünya çocukları yeryüzünde yaşayan melektirler. Günahsız ve temizdirler. Yarın geç olmadan çocuklarımızın değerini bilelim." Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber