BÜYÜKŞEHİR SAHİPSİZ CANLARI UNUTMADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sıklıkla dile getirdiği ‘Biz onların da belediyesiyiz’ anlayışıyla hareket eden ekipler, şehir genelindeki tüm besleme noktalarına mama ikmali gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sevimli dostlarımızın soğuk havalardan ve kar yağışından etkilenmemesi adına yoğun gayret gösteriyor. Her zaman olduğu gibi sahipsiz canların imdadına yetişen ekipler, 18 ilçede kurulan mama istasyonlarına mama dağıtımı yaptı. 

KAPIMIZIN ÖNÜNE SU VE MAMA BIRAKALIM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman özel önem verdiklerini belirterek “Kar yağışının ardından ekiplerimiz hemen 18 ilçemizde bulunan sahipsiz canlarımızın yardımına koştu. Sahipsiz hayvan popülasyonunun yoğun olduğu noktalara ve mama istasyonlarına mama ikmali gerçekleştirildi. Sadece kar yağdığında değil, kış mevsimi boyunca sevimli dostlarımızın besinsiz kalmaması adına etkin çalışma yürütmekteyiz. Tek bir can dostumuzun besin sıkıntısı yaşamaması adına, kıymetli vatandaşlarımızın da bu zor günlerde kapılarının önüne bir kap su ve mama bırakmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber