banner240
banner237
banner238

ÇADIRLAR ARAKLI’DAN

Bu süreçte tüm kurumlar, belediyeler, STK’lar, gönüllüler harekete geçti. Tüm Türkiye, depremden etkilenen vatandaşlar için küçük büyük demeden her türlü ihtiyacı karşılamaya çalışıyor. Araklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de depremzedeler için çadır üreterek afet bölgelerine gönderiyor.

Araklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Araklı İlçe Müftülüğü personeli bir araya gelerek Araklı Spor Salonu’nda kendi imkânlarıyla ahşap malzemeden ve el becerileriyle çadır üretiyor.

Yapılan ürünler bölgeye gönderiliyor.

Ahşap işlerinden anlayan ve gönüllü personelin de katılımıyla hazırlanan 10 metrekare büyüklüğündeki portatif çadırlar deprem bölgesine gönderildi. Çam ve ladin gibi çeşitli ağaçlardan ve plakalardan yapılmaya devam eden çadırların ihtiyaç duyulan kentlere yollanacağı belirtildi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu; “Kardeşlerimizin gönüllerine dokunabilmek ve hoş bir seda oluşturabilmek için tüm birimlerimizin gayretiyle çalışmalar yürütüyoruz. Bizler, personelimiz hem kurumsal birikimimiz hem de sivil hayattaki yetkinliklerimiz vesilesiyle, 11 ilimizdeki vatandaşlarımıza her anlamda yardımcı olmaya çalışıyoruz. O bölgede bulunan vatandaşlarımızı bir damla yağmurdan, soğuktan koruyabilme hissiyatı ile personelimizin gönülden mahirliği bir araya gelince, ahşap şasi ve plakalar üzerine üretilen çadırlar ortaya çıktı. Gönülden kardeşliğimizle tüm gayretimizle yaraların sarılması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber