banner240
banner237
banner238

Çebi, vatandaşlarla bayramlaştı!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekili  Dr. Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meydan Parkı’nda esnaf ve vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Çebi ve Günnar, vatandaşlarla bir süre bayram sohbeti yaparak sonrasında ise istek ve taleplerini dinledi. 


AK Parti’nin sadece bayramlarda değil, bütün yıl boyunca halkın yanında olduğunu belirten Başkan Çebi, “AK Parti gücünü halktan alan, sırtını halka dayanan bir partidir. Sadece bayramlarda değil, bütün yıl boyunca halkın içindeyiz. Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızla hasbihal etmek, kucaklaşmak, gönüllere girmek, dertlere derman olmak için her zaman olduğu gibi yine yollara düştük. Vatandaşlarımızın yüzündeki tebessümü, samimiyeti ve muhabbetimi görmek bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bayramı bayram havasında geçirmenin yegâne yolu halka inmekten geçiyor. Çok değerli milletvekilimiz Dr. Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyelerimizle bunu gerçekleştiriyoruz.” dedi. 


“AK PARTİ YARALARI SARIYOR”
Akoluk Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Çebi, Rize’de ve diğer bölge şehirlerinde meydana gelen doğal afetler nedeniyle oluşan zararların hızlı bir şekilde giderildiğini kaydetti. Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Türkiye’de yirmi yıldır kesintisiz bir şekilde iktidarda kalarak siyaset arenasına damgasını vuran AK Parti bugün de halkın sorunlarına çözüm üretecek tek partidir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletvekillerimiz, bakanlarımız ve parti yöneticilerimiz halkımızın sorunlarıyla yakından ilgilenerek sorunların çözümü gece gündüz mücadele ediyor. Bölgemizde yaşanan sel felaketleri ve diğer doğal afetlerde bakanlarımız halkımızın sorunlarını çözmek için canhıraşhane çalışıyor. Bizzat olay yerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları organize ediyor. Bir hafta önce Rize’de yaşanan sel felaketlerinde üç bakanımız yaraların sarılması için olağanüstü bir gayret ortaya koydular. 


DÜNYA ŞEHRİ TRABZON.
Çebi son olarak; Ortahisar ilçemizde değerli milletvekilimiz Dr. Adnan GÜNNAR bey ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek bayramlaştık hasbihal eyledik . Dünya şehri Trabzon’a misafir gelen Dağıstanlı ,Afganistanlı ,Azerbaycanlı ,İranlı, Erzurumlu, Diyarbakırlı ,Bingöllü ,Karslı ,Ağrılı ,Erzincanlı kardeşimlerimizle bayramlaştık .
Bu vesile ile tekrardan vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı tebrik ediyor hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber