CHP Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu: Kış saati uygulaması geri gelsin. Gün aydın olsun.

AKP iktidarı işçinin emekçinin daha çok, daha uzun saatler çalışması ve adeta bir robot bir makina gibi durdurak bilmeden hayatsızca çalışması üzerine düzen kurmaktadır. Ülkemiz gündeminde bulunan çin modeli tartışmaları da ucuz iş gücü yaratma ve Türkiye emekçilerinin alın terini emperyalist emellere peşkeş çekmektir. 

İktidar bu kalıcı yaz saati uygulamasıyla tasarruf edildiğini öne sürse de gerçekler öyle değildir. Ülkemizin en batısından başlamak üzere insanlar işine gitmek için hazırlanırken bile bir çok ışık açarak enerji tüketiminde bulunmaktadır. Son 5 yılda bu kalıcı yaz saati uygulamasının da büyük nedenlerinden biri olması nedeniyle elektrik tüketim oranı %6,5 artış göstermektedir. 

Bu iktidar milli varlıklarımıza zarar vermekte, çocuklarımıza, kardeşlerimize, güvensizliği ve sömürüyü gerçek diye sunmaktadır.

Çocuklara daha fazla eziyet etmeyin. Çocukları yataklarından, pijamalarından ayırmayın bu karanlıkta. Öğrenciler karanlıkta okula gitmesin. Kış saati uygulaması geri gelsin. Gün aydın olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber