banner240
banner237
banner238

ÇORUH EDAŞ, TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI’YI AĞIRLADI

 Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve beraberindeki heyet, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (Çoruh EDAŞ) ziyaret etti. Ziyarette, Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir ve Şirket Müdürü Mehmet Aydın, tedarik sürekliliği ile enerji arzı kalitesini geliştirmek ve tüketici memnuniyetini artırmak için yapılan bakım - onarım, yatırım ve Ar-Ge çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

 

29.551 kilometrekarelik alanda, 1,9 milyon nüfusun yaşadığı Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Trabzon illerine bağlı 61 ilçe, 22 belde ve 1.536 köyde hizmet veren Çoruh EDAŞ, TEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ve beraberindeki heyeti ağırladı. 

Hizmet kalitesinin geliştirilmesi için yapılan teknoloji yatırımlarından SCADA merkezini yerinde inceleyen Ömer Sami Yapıcı’ya, Çoruh EDAŞ’ın faaliyetleri hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

DOĞAL AFETTEKİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALAR İÇİN TEBRİK

 

Bölgede meydana gelen doğal afetlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir ve Şirket Müdürü Mehmet Aydın, kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle bölgenin zorlu arazi ve mevsim şartlarına rağmen eksiksiz sahada olduklarını ve yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yapıcı, doğal afetlerde kesintisiz enerji arzı sunmak için 7/24 özveriyle çalışan Çoruh EDAŞ’a teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber