banner240
banner237
banner238

Çukurçayır Anaokulu Öğrencilerinden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Çukurçayır Anaokulu, yıl sonu gösterisi yaparak, 5-6 yaş sınıflarında 22 öğrencisini mezun etti. Minik Yıldızlar ve Meraklı Minikler yıl sonu gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirilirken, öğrencilerin velileri onlarla hem eğlendiler, hem de zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, eşi Zekiye Gubse Toğan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte minik öğrenciler yaptıkları sahne şovu ve gösterilerle izleyenleri hem eğlendirdi hem de duygulandırdı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Tolga Toğan; “Biz Ortahisar’da tüm okullarımıza kefiliz. Okulumuzda yapılan bu güzel çalışmalar İlçe Kaymakamı olarak beni ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımızın davranışlarından, mutluluklarından ne kadar güzel bir eğitim aldıklarını görüyoruz. İnşallah pandeminin olmadığı daha güzel yılları çocuklarımız ve ailelerimiz ile birlikte yaşarız.”dedi. Kaymakam Toğan’ın konuşmasının ardından Meraklı Minikler sınıfında mezun olan oğlu Selim Yidar Toğan, koşaraka babasına sarılması Kaymakam Toğan’a duygusal anlar yaşattı.

MÜDÜR ŞÜKÜR KÖSE, “OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖNEMLİ”

Müdür Şükür Köse, çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, kendilerine olan güvenlerini artırma, Türk kültürünü tanıma ve sergileme adın okul öncesi eğitimin önemli olduğuna dikkat çekerek , "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."dedi.

Okul Müdürü Melek Demir yaptığı konuşmada; “Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimizi okulumuzdan uğurlamanın hüznünü yaşayarak bir yılı geride bıraktık. Bütün bir yılın yorgunluğunu, sevgili öğrencilerimiz, velilerimizle atacak olmaktan çok mutluyuz. Bizi bu mutlu ve onurlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. Çukurçayır Anaokulu’ndan ayrılıp mezun olan bütün çocuklarımıza öğrenim hayatlarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum.”dedi.

Öğrenci velilerinden Emre Bulut, Zeynep Küçük,Gamze Atmaca birer konuşma yaparak, “Bu pandemi sürecinde sıkıntısız bir şekilde eğitim öğretime sonlandırdığımız için, herkese teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştular.

KAYMAKAM TOĞAN VE EŞİ DUYGULU ANLAR YAŞADILAR

Sahnedeki yerlerini alarak muhteşem bir gösteri sunan öğrenciler, başta Kaymakam Tolga Toğan ve eşi Zekiye Gubse Toğan olmak üzere ailelerine unutulmaz anlar yaşattılar.

Mezun olan minik öğrencilerin katılım belgelerini Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, eşi Zekiye Gubse Toğan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, öğretmen ve velileri takdim etti. Kaymakam Tolga Toğan’ın oğlu Selim Yidar Toğan’ın katılım belgesini ise eşi Zekiye Gubse Toğan verdi. Selim Yidar Toğan sevincini annesine sarılarak paylaştı.

Okul bahçesinde sergiledikleri gösterilerle yılsonu etkinliğini tamamlayan öğrenciler mezuniyet kepini fırlatıp ardından Kaymakam Tolga Toğan ve eşi Zekiye Gubse Toğan,

Müdür Şükür Köse, idareci, öğretmen ve velileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek program sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber