Devlet baba, SEYHAN annenin yanında..

Batman Hasankeyft’e yaşanan insanlık dramına Batman Valisi Hulusi Şahin el koydu. Vali Şahin'in talimatıyla aileyi evinde ziyaret eden Hasankeyf kaymakamı Şenol Öztürk, her konuda yardım sözü verdi..

Tek isteği yeniden yürümek olan 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Seyhan Agalday'ın yaşadığı drama sessiz kalmayan Batman Valisi Hulusi Şahin, aileye her konuda yardım sözü verdi.

Hayata yeniden bağlanmak ve ayağa kalkmak için umutlanan Seyhan anne bu kez sevincinden gözyaşlarına boğuldu. Batman’ın turizm gözdesi Hasankeyft’te yaşanan insanlık dramını ilk olarak Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Külekçi ziyaret için geldiği Batman'dan duyurmuştu..

Üç yıldır yürümekte güçlük çeken, ayağa dahi kalkamayan 24 yaşındaki Ağalday yaşadıklarını şu şekilde dile getirmişti:

"Hasankeyf ilçesi Üçyol köyü No: 71 adresinde ikamet etmekteyim. 24 yaşındayım. 6 ve 3 yaşlarında iki çocuğum var. Eşimi 3 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Kazadan hemen sonra sırtımdan ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ayaklarım tutmaz oldu. Siz ve Devlet büyüklerimizden istirhamım, bir an önce sağlığıma kavuşabilmek ve çocuklarıma annelik yapabilmek. Bunun için desteklerinizi bekliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber