Diyarbakırlı genç Türkiye'yi gezerek tanıtıyor

Aslen Diyarbakırlı olan ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Devrim Aktürk, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunmak ve başta tren ekspresleri olmak üzere şehir gezilerine çıkmanın önemine vurgu yapmak için Türkiye'yi gezerek tanıtımını sağlıyor. Şuana kadar Güney Kurtalan Ekspresi ile Van Gölü Ekspresleri'nde uzun hat tren yolculuklarına çıkan Aktürk, yaşadığı deneyimleri sosyal medya platformlarında paylaşıyor. Bunu tamamen gönüllü bir şekilde yaptığını ve hiçbir kurumdan destek almadığını söyleyen Devrim Aktürk, "Asıl mesleğim gazeteci olmakla beraber ülkemin tanıtımına nasıl katkı sağlarım diye bu seyahat planını düşündüm ve bunun da en iyi yolunun başta YouTube olmak üzere sosyal medya üzerinden gerçekleştirebileceğime inandım. Bu güzergahta bana maddi ve manevi desteklerini sunan Yusuf Servet Bozan ağabeyim, hayalimi gerçekleştirmem için bana katkıda bulundu. Ben de imkânlarım dahilinde Türkiye'yi gezmeye başladım. Birkaç şehrimize daha seyahat ettikten sonra, bayram tatilinin de sona ermesiyle beraber seyahat planlamama bir süreliğine asıl işim gereği ara vermek zorunda kalacağım." dedi.

DİYER LİNGLERE BURADAN ULAŞABILIRSINİZ

https://youtu.be/A9F3peoBESY

https://youtu.be/DVe9dQJiPWw

https://youtu.be/MSLMYGovDls 

"TÜRKİYE CENNETİN TÂ KENDİSİ KONUMUNDADIR"
Yaptıgı seyahatlerde birçok insan tanıdığını ve birkaç tane kenti gezdiğini belirten Aktürk, "Gerçek anlamıyla Türkiye cennetin tâ kendisi konumundadır.

7O güzel yolculuklarda ülkemin ve memleketimin ne kadar mukaddes olduğunu gördüm, hissettim ve bunu bizzatihi kendim deneyimlerimle yorumladım. Fakat bu güzelliklerimiz iyi tanıtılmıyor. Benim tanıtımım ise çorbada tuz misalidir. İnşallah benim gibi nice gençler bu güzel yolculuklarda aziz ülkemizi en güzel şekilde tanıtırlar." şeklinde konuştu.

HABER : DEVRİM AKTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber