banner240
banner237
banner238

DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 90. MERKEZİNİ CENEVRE’DE AÇTI!

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen bilgili, motivasyon dolu ve Dünya Değişim Akademisi Uzmanlığını Türkiye’de alan Değişim Uzmanları, herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Hayallerinizden vazgeçmeyin, dünyanın neresinde olursanız olun değişimi kucaklayın diyerek önemli de bir mesaj veriyorlar: “Değişim her zaman yeni şeylerin öğrenilmesini öngörür. Birçok insan yeni şeyler öğrenmekten hoşlanmaz. İşte bu tür insanlar değişime direnirler. Eğer hayatını değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsan, önce değişime karşı olan direncinin farkına var ve bu direncin arkasındakini anlamaya çalış. Birey değişime karşı direncin nedenlerini kavrayınca değişimi başarıyla yönetebilir...” Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Cenevre’de de bulacaksınız!

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Cenevre’de de değişime kucak açan aydın bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Lale Altay 6 yıl önce

Çok güzel gurur verici bir haber

Avatar
Ramazan 6 yıl önce

Bravo

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber