Erdoğan Bayraktar’dan 
Kurban Bayramı mesajı

Çevre ve Şehircilik eski bakanı İş İnsanı Erdoğan Bayraktar Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı tebrik mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Ülke ve millet olarak çok güçlü bir tarihe ve çok köklü bir medeniyete sahip olduğumuzun altını çizen Bayraktar, “Bugünlere nice badirelerden, imtihanlardan, sıkıntılardan ve mücadelelerden sonra gelinmiştir.
Bu topraklarda millet olarak asırlardır birlik içinde, birbirimizin hukukuna sahip çıkarak, ortak hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber gayret gösteriyoruz. Bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.
BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN
Bayraktar mesajına şöyle devam etti: “Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramının ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygular içinde tüm islam aleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”
UNUTULMAMALIDIR Kİ…
Tüm dünya ve ülkemizin sağlık açısında zor bir süreçten geçtiğine de vurgu yapan Bayraktar, “Sağlık konusunda çok dikkat etmeliyiz. Unutulmamalıdır ki virüs henüz tam manasıyla yok edilememiştir. Milyonlarca can alan korona virüsü sıfırlayana kadar maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeliyiz. Bayramlaşmalarımızı yaparken yakın temastan kaçınalım, güzel günler için pandemi önlemlerine uyalımki bir dahaki bayramlara bu illetten kurtulmuş bir şekilde kavuşalım” uyarılarında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber