banner240
banner237
banner238

Erzurum’un yeni öğrencileri kenti gezdi

Erzurum’da üniversite hayallerine kavuşan ve bu kapsamda İbrahim Hakkı Erkek Öğrenci Yurdu’na kaydolan öğrenciler, Aziziye Gençlik Merkezi ile İbrahim Hakkı Erkek Öğrenci Yurdu yönetiminin ortak organizasyonuyla kenti gezdi.

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nin 2021-2022 eğitim dönemi başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan yurtta kayıtların tamamlanmasıyla yıl içinde yapılması planlanan sosyal ve kültürel etkinliklerin ilki gerçekleşti. Etkinlik kapsamında İbrahim Hakkı Erkek Öğrenci Yurdu’na kaydını yapan öğrenciler, Aziziye Gençlik Merkezi ile İbrahim Hakkı Erkek Öğrenci Yurdu yönetiminin ortak organizasyonuyla kentin tarihi yerlerini gezerek yakından görme fırsatı yakaladı.

Gezi programında öğrenciler sırasıyla Palandöken’e, Abdurrahman Gazi Türbesi’ne ve son olarak da Erzurum Tabyaları’na ziyaretler gerçekleştirdi. Programın sonunda Azizye Gençlik Merkezi, üniversiteye kayıt yapan yeni öğrencilere gençlik merkezlerinin değerini ve önemini anlattı.

Yapılan etkinliği takdir ve tebrik eden yurt öğrencileri ise, organizasyonda emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ettiklerini belirtti.

Devrim AKTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber