Esentepe Hız Kesmeden Devam Etmek İstiyor! 

Esentepe Mahallesini yaşanılabilir bir mahalle olması için önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Ayvaz “Mahalle sakinlerimizden aldığım destekle muhtar oldum. Göreve geldiğim günden beri bana verilen desteği hiçbir zaman boşa çıkarmadım. Mahallemizin kalitesini arttırabilmek için kalmadığım kapı kalmadı. Belediyemizin ve devletimizin de destekleriyle mahallemize güzel eserler kazandırdık. Bugün Esentepe Mahallesi dünden çok daha gelişmiş durumda ve yarın daha da güzel olacak.” şeklinde konuştu. 
Esentepe Mahallesine Muhtarlığı döneminde kazandırılan eserleri sıralayan Ayvaz açıklamasına şöyle devam etti: “ Kazandırdığımız projelerle mahallemizin geleceği çok parlak. Trabzon’da parmakla gösterilecek ve mahallemizin geleceğini aydınlatan eserleri mahallemize kazandırdık. 1800 öğrenci kapasiteli Bilim Sanat Merkezi, 400 öğrenci kapasiteli Zafer Fen Lisesi, Avukatlar Barosu, İçme Suyu Altyapı projesi,  yüzde 40’ını bitirmiş olduğumuz doğalgaz çalışması parmakla gösterilebilecek eserlerdir.”
Esentepe Mahallesi için çalışmaları devam ettiğinin altını çizen Ayvaz “Mahallemizin tümüne yönelik hizmetlerimiz, çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreçte mahallemiz için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Çocuklarımız için modern park, mahallemizde donanımlı bir semt pazarı projeleri için uğraşlarımız devam ediyor. Kanunu Bulvar Tünel çalışmalarımız devletimizin desteği ve bizlerin katkısıyla devam ediyor. Kentsel dönüşüm için önümüzdeki dönem güzel çalışmalar planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.   
31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerinin desteği ile muhtarlığa devam etmek istediğini belirten Ayvaz “ Mahallemiz için çalışmalara ve yeni projelerle devam ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde Muhtar Adayı olarak kıymetli hemşerilerimizden destek bekliyorum. Kıymetli Esentepe Mahallesi halkından aldığım destekle yapmakta bulunduğum muhtarlığına devam ederek mahallemize yeni hizmetler kazandırmaya mahallemizin haklarını savunmaya devam edeceğim.  Mahalleme hizmet etmekten gururluyum mahallemizi yaşanır bir mahalle olması için uğraş vermekteyim.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber