Fındıklı Belediyesi etkinlik gelirlerini burs olarak verdi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fındıklı Belediye Başkanı göreve geldiğinde kendisine tebrik için yollanan çiçekleri satışa çıkartarak öğrencilere burs vermişti.

Fındıklı Belediye Başkanı göreve geldiğinde kendisine tebrik için yollanan çiçekleri satışa çıkartarak öğrencilere burs vermişti. Fındıklı Belediyesi yine yaptığı iki etkinliğin gelirini ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere ulaştırdı.

13 Aralık 2019 tarihinde 30 kadından oluşan Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu konserinin geliri gerek konser bileti satışlarından, gerekse bağışçıların katkıları sonucu 16.315 TL oldu. Bu miktarın 8.315 TL’si konser hazırlıkları ve teknik altyapısının oluşturulmasına harcanırken geriye kalan 8.000 TL ise Kadın Korosundan 4, Fındıklı Halk Meclisinin belirlemiş olduğu 3, toplam 7 kişilik komisyon tarafından ihtiyaç sahibi aileler belirlenerek, 8 aileye 1000’er TL olarak ulaştırıldı.

31 Aralık 2019 günü ise yılbaşı etkinliği düzenleyen Fındıklı Belediyesi ilçe esnaflarından hediyelerin verildiği bir çekiliş organize etti. 270 hediyenin bulunduğu çekilişe katılım için 10 TL’ye kitap ayracı satıldı. Satış sonu elde edilen 7500 TL, burs için Fındıklı Belediyesi’ne başvurusu bulunan 22 öğrenciye ihtiyaç tespiti yapılarak ulaştırıldı.

Fındıklı Belediyesi etkinlik gelirlerini burs olarak verdi.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.