banner240
banner237
banner238

FOTONO21 FOTOĞRAF DERNEĞİ TRABZON YOLCUSU

Fotono21 Fotoğraf Derneği, Trabzon’da yapacakları Diyarbakır fotoğrafları sergisi için dün yola çıktı. Dernek Trabzon’da ikinci fotoğraf çalıştayını başlatmış olacak.

Trabzon’da 2 gün boyunca çalıştay düzenleyecek olan Fotono21 Fotoğraf Derneği’nin birbirinden özel konukları seminerler ve sunumlar gerçekleştirecek.

Trabzon’da yapılacak olan Diyarbakır fotoğrafları sergisinin 1. gününde (24 Nisan Çarşamba) saat 12.00’de çalıştay açılış konuşmaları ve sergi açılışı yapılacak. Saat 12.30’da ise Yrd. Dç. Dr. Mustafa Reşat SÜMERKAN seminer düzenleyecek. Saat 13.30’da Cemil ŞAHİN fotoğraf sunumu yapacak. Saat 14.30’da Aytekin ÇAKMAKÇI sinemada ışıklandırma konusuna değinirken; Fotono21 Fotoğraf Derneği Başkanı Sayın Mehmet KILIÇOĞLU ise, çekilen Diyarbakır fotoğraflarının sunumunu gerçekleştirecek.

Çalıştayın 2. Gününde (25 Nisan Perşembe) saat 17.00’de Metin ÖZTÜRK fotoğraf sunumu gerçekleştirecek. Ardından saat 18.00’de Hüseyin KOLAY’da fotoğraf sunumunu yapacak. Saat 18.30’da ise Şenol ERDENER bir seminer düzenleyecek. Son olarak da Yrd. Doç. Dr. Abdullah SEZGİN, ‘‘Temel fotoğraf eğitimi ve Fotoğrafta Üçüncü Boyut’’ adında bir seminer düzenleyecek.

HABER: Devrim AKTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber