Gazi Muhammet Salih Akyüz’e Ziyaret.

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden Gazi Muhammet Salih Akyüz’e Ziyaret.

Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK’lı hainlerin asfaltın altına tuzakladığı patlayıcı patlatması sonrasında 8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ü Batmanlı gazi ve şehit yakınları unutmadı.

Şehit Gazi Birlik Sen Genel Başkan Yardımcısı Nusret Dinç, Trabzon Gaziler Derneği Başkanı İsmail Karaca ile birlikte Gazi Muhammet Salihi Akyüz’ü Maçka’da baba evinde zuiyaret eden Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD) Başkanı Şehmus Özcan, “Bu gemi batarsa hep birlikte batarız. Bu gemiyi batırmak isteyenlere Allah’ın izniyle izin vermeyeceğiz”dedi. Gazi Akyüz’ü son derece moralli ve sağlıklı bulduklarını belrtine Başkan Özcan, “Bu gemi batarsa hepimiz birlikte batarız. Örnek olarak diğer ülkeleri görüyoruz. Suriye, Irak, Mısır gibi. Mesele parti, cumhurbaşkanımız veya başka bir şey değildir. Kim bu ülke için fedakârlık gösteriyorsa Aallah razı olsun diyoruz. Bu gemiyi batırmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Allah Devletimizden razı olsun. Ayrıca bizi karşılayıp öncülük eden bizimle birebir ilgilenen Gazimizin babası Ahmet beye Trabzon şehit aileleri derneği başkanımız İsmail Karaca’ya Şehit ve Gazi Birlik Sen Genel Başkan Yardımcısı Nusrat Dinç beye özellikle de içişleri bakanımız Süleymen Soylu Bakanımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Bu Güzel Vatanımızı Böldürmeyeceğiz.

Trabzon Gaziler Derneği Başkanı İsmail Karaca, bu tür ziyaretlerin moral ıçısından önemli olduğuna dikkat çekerdek, Batman şehit ailelerine ve gazi yakınlarına teşekkür etti. Şehit Gazi Birliksen Genel Başkanı Yardımcısı Nusret Dinç, “Bu ülke için bir değil bin canımız feda olsun. Bu güzel vatanımızı böldürmeyeceğiz. Buna heves eden iş ve dış mihpraklar hevesleri kursaklarında kalacaktır. Bugün burada yaşadığığmız bu güzel tablo bunun en güzel örneğidir”şeklinde konuştu.

Gazi Akyüz, “Göreve Dönmek için Sabırsızlanıyorum”

Batam Şehit ve Gazi Derneğinin ziyareti karşısında son derece duygulanan Gazi Uzm. Cvş. Muhammet Saliy Akyüz, göreve biran önce dönmek için sabırsızlandığını belirterek, “Şehit olan kardeşlerimizin aileleri merak etmesin. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır. Kanımızın son damlasına kadar kaldığım yerden devam etmek istiyorum.”dedi. Gazi Akyüz’ün babası Muhtar Ahmet Akyüz, “7 çocuğum var, biri halen Şırmak’da uzman. 7’si de bu vatana feda olsun.”dedi. Baba Ahmet Akyüz, Batman Şehit ve Gazi aileleri derneği ile Trabzon şehit aileleri derneği başkanımız İsmail Karaca’ya Şehit ve Gazi Birlik Sen Genel Başkan Yardımcısı Nusrat Dinç beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber