Genç, 1 Nolu Erdoğdu’da çocuk parkını hizmete açtı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan çocuk parkını hizmete açtı. Parkın açılışında konuşan Başkan Genç, mahalleyi daha önceki ziyaretlerinde vatandaşların park yapılmasıyla ilgili yoğun talepte bulunduklarını dile getirerek, bu talebi yerine getirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Oyun gruplarıyla donatılan parkta çocuklar doyasıya eğleniyor.

“GÖNÜL İSTER Kİ DAHA BÜYÜK BİR PARK OLSUN…”

Mahalle halkının park talebinin çok doğru ve haklı bir talep olduğunu ifade eden Genç, “Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mahallemizi daha önceki ziyaretlerimiz esnasında muhtarımız Şenol Bey ve değerli mahalle başkanımız Köksal Bey ile bu sokağımıza girmiştik. Burada şu anda da bizleri dinleyen hanımefendileri ve çocukları gördük. Hanımefendiler, ‘burayı bir düzenleyelim, burada çocuklarımıza bir park yapalım dediler. Zaten mahallemiz sıkışık bir mahalle. Çocukların nefes almaya yeri yok dolayısıyla küçük de olsa alanı verimli bir şekilde kullanalım ve bir park yapalım’ dediler. Biz de onların talebini aldık. Bu çok doğru ve haklı bir talepti. Bu nedenle çok süratli bir şekilde de bu talebi yerine getirdik. Başkan yardımcımız Fatih Göktaş’ın gözetiminde bu hale getirdik. Ben kendisine de bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabi gönül isterdi ki daha büyük bir alanımız olsa da daha büyük bir park yapsak... Ama mahallelerimiz sıkışık, çok fazla bir boş alan yok…” dedi.

“MUHTARIMIZ HER TALEBİ BİZE ULAŞTIRIYOR”

Mahallelerde bulunan boş alanları park haline getirmek ve yeşillendirmek için çok büyük gayret sarf ettiklerine vurgu yapan Başkan Genç, şöyle konuştu: “Bulabildiğimiz her alanı yeşillendirmek, büyüklerimiz için bir oturma ve dinlenme

alanı tesis etmek, hem de çocuklarımıza park yapabilmek için var gücümüzle gayret ediyoruz. Bunların bir örneğini bugün hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mahallemizle ilgili doğalgaz konusunda önemli çalışmalar yaptık. Değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizler adına her talebi alarak bize ulaştırıyorlar. Çocuklarımıza buralarda iyi eğlenceler diliyorum. Değerli mahalle sakinlerimizi, hanımefendileri, beyefendileri saygıyla, hürmetle selamlıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber