banner240
banner237
banner238

GENÇ KIZILAY TRABZON’UN GÖNÜL ERLERİ GİRESUN’DA!



Göreve başlamalarının ardından hızlıca faaliyetlerine başlayan Genç Kızılay Trabzon geçtiğimiz günlerde doğal afet yaşayarak can ve mal kaybı olan Giresun’un Dereli ilçesine yardım için koştular.
Adeta yıllardır kurulu düzeni olan bir teşkilat gibi Genç Kızılay genel merkezinden gelen çağrıyla birlikte Genç Kızılay Trabzon afet yardım ekibi ile sabah saatlerinde Dereli ilçesine varan gönül erleri bölgede gösterdiği çalışmalar ile halkın büyük takdir ve teşekkürlerini topladı.
Genç Kızılay Trabzon İl Başkanı Ahmet Nihat Saylam, ‘’Bölgeye sabah saatlerinde vardık. Araziyi inceledik, hemen ardından su ve yemek dağıtım çalışmalarına eşlik ettik. Afetten zarar görmüş evlerin bulunduğu konumlara Kızılay’a ait tırlarımız ve araçlarımızla hijyen paketlerimizi ulaştırdık.’’ Dedi. Herhangi bir afet anında en hızlı şekilde insanlara ulaşmak, ihtiyaçlarını gidermek için hazır olduklarını belirten Genç Kızılay Trabzon İl Başkanı Saylam, Giresun’da ki afet bölgesine nakdi ve ayni yardımlarını esirgemen Trabzon halkına teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber