HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Araklı Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesiyle başlayan toplantıda özellikle Araklı’nın otopark, trafik, temizlik ve denetleme konuları görüşüldü. Yaz aylarında yaşanan yoğunluk neticesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediliyor. Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis temizlik konusunda Araklı’nın iyi olduğunu ve daha iyi olacağını ifade ederek, yaşanan yoğunlukla ekiplerin 7/24 mücadele ettiğini belirtti. Araklı’da bulunan 50 mahallede temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Otopark ve Trafik Sorunu Halledilecek
Mecliste yapılan görüşmelerde otopark ve trafik sorunları masaya yatırıldı. Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis ilçede ücretsiz otopark bulunduğunu ifade ederek, özellikle yoğunlaşan trafiğe çözüm bulunması hususunda görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Emniyet ve diğer ilgili kurumlarla yapılacak olan görüşmelerin sonucunda trafiği rahatlatmak için radikal kararlar alınacak. Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis trafiğin rahatlaması için görüşmeler neticesinde çıkacak olan kararların harfiyen uygulanacağını söyledi.

İlaçlama Çalışmaları, Denetlemeler Devam Ediyor
Yaz aylarında çeşitli bölgelerde ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Mart ayında başlayan ilaçlama çalışmaları Eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Zabıta Müdürlüğünce çeşitli yerlerde gıda denetlemeleri Ramazan ayından bu yana devam ederken özellikle turizm alanlarında denetlemelerin devam edeceği açıklandı.

Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis yaz aylarında yoğunlaşan ilçede belediye tarafından her alanda çalışmaların gerçekleştiğini belirterek, hiçbir olumsuzluğa mahal vermemek adına çalışmaların anbean takip edildiğini ifade etti.

Meclis toplantısı gerekli gündem maddeleri komisyonlara havale edilirken, Meclis Başkan Vekili Reis, toplantıların dört gün daha devam edeceğini belirterek oturumu kapattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber