banner240
banner237
banner238

İBB, ÇOÇUKLARI MAHALLE KARNAVALINDA BULUŞTURUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), pandemi döneminde okullardan ve sokaklardan uzak kalan çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyecek. Doğa Kampı, Çık Dışarıya Oynayalım ve Çocuk Karnavalı’nın yine öğretici ve eğlenceli temalardan oluşan “Oynaya Oynaya” etkinlikleri düzenlenecek. İstanbul’un dört bir yanındaki çocuklar oynaya oynaya karnavallarda buluşacak.

İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın gerçekleştireceği etkinlikler ile İstanbul’un gösteri alanlarına uzak bölgelerindeki çocuklara ulaşılacak. Dört ay sürmesi planlanan “Oynaya Oynaya”nın İstanbul’un 80 mahallesindeki çocuk ve ailelerle buluşması hedefleniyor.

Çocuklar, etkinlik serisi kapsamında mahallelerine gelecek gezici bir kumpanyanın oluşturacağı kortejle sokaklarda dolaşarak gösteri alanına ulaşacak. Çocukların yanı sıra 7’den 70’e tüm mahallelinin eğlenceli zaman geçirmesini amaçlayan projede sirk sanatları, dans, yer akrobasisi gibi gösteriler teatral bir konsept içinde sergilenecek.

İstanbulluları bir arada güldürmeyi, neşelendirmeyi amaçlayan mahalle karnavalları, 10-11 Temmuz’da Anadolu Yakası’ndan başlayacak 12, 14, 17, 18, 26, 28, 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde şehrin her iki yakasında devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber