İSTANBUL DA TRABZON PARK DA TRABZONLULAR KAHVALTI GÜNÜNDE BULUŞTULAR!

Ümraniye Belediyesi ve Trabzon platformu başkanlığı öncülüğünde, Trabzonlu iş insanları ve sanatçılar tarafından “Dünya Kahvaltı Günü” etkinliği düzenlendi.

Trabzon Platformu Dünya kahvaltı günün de Ümraniye Tepe üstünde bulunan Trabzon Park’ta bir araya gelen ve çoğu Trabzonlu iş adamı, sanatçı ve spor dünyasından birçok isim katıldı. Ümraniye Mehteran Takımının gösterisi ile başlayan etkinlik kahvaltıyla sürdü.

Daha önce Ümraniye Belediye Başkanının Orman bakanlığından Trabzon İş Adamları ve Bürokratlar Derneğinin kiraladığı Tepe Üstün de ki Trabzon Park alanının Belediyeye devredilmesi konusunda yapılan çekişmeler sonrasında Dünya kahvaltı günün de geçtiğimiz Pazar günü yapılan kahvaltı etkinliğinde güzel bir gün yaşandı.

Etkinliğe Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, eski Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tiyatro oyuncusu Şafak Sezer, oyuncular Ali Güven, Mustafa Topaloğlu, Fatih Sarıalioğlu, Ercan Avşar ile Köksal Öztürk katılırken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulduğu gözlendi.

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk’ün İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Trabzon İş Adamları Ve Bürokratları Derneğinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıya çok sayıda katılım oldu.

Kahvaltı etkinliğinde değişik hediyeler dağıtılırken özel bir sağlık kliniğinin göz muayenesi yapması Trabzonspor logolu maskeler dağıtılmasının yan ısıra 500 bordo mavili balonlar havaya uçurulması da dikkat çeken güzelliklerdi.

Kahvaltı da konuşan Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu konuşmasında “bizler daha önce mezbelelik olan ve bu alanda gayri meşru olayların yaşandığı 650 dönüm araziyi sahiplenerek halkın

kullanımına açarak etrafını çevirdik ve güvenilir bir alan haline getirerek halkımızın ailece doğa da gezebilecekleri sosyal mekanlarımızda yöresel ve dünya mutfağının lezzetlerini yiyebilecekleri bir bahçe oluşturduk. Burası sadece Trabzonlulara değil tüm halka hizmet veren güzel bir bahçe oldu. “dedi.

Daha önce bu alan için Trabzonlularla soğuk rüzgarlar estiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise yaptığı konuşma da “ artık bu güzel alanı bizler de belediye olarak gereken desteği vererek 650 dönüm arazinin 600 dönümünü daha da halkımızın kullanabileceği millet bahçesi olması için gerekeni yapacağız. Geri kalan bölümü de Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneği sorumluluğuyla daha da güzel hale getireceğiz ve millet Bahçesi olarak adının da Trabzon bahçesi olarak devam edileceğinin müjdesini veriyorum. Ayrıca uzun yıllardır süper ligde mücadele eden Trabzospor’umuza da kalan 8 maçta başarılar dileyerek inşallah o sene bu sene olacağına inanıyorum.”diyerek büyük alkış aldı.

ZEKİ GÖKÇE – İSTANBUL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber