“Kahraman güvenlik güçlerimize millet olarak minnettarız”

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği (POLSEMDER) Genel Başkanı Selim Özbayrak ve Trabzon Şube Başkanı Recep Güngör, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti.

POLSEMDER ve TESOB yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, Selim Özbayrak faaliyetleri hakkında Başkan Kara’ya bilgi verdi.

TESOB Başkanı Metin Kara, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Kahraman güvenlik güçlerimizle her zaman gurur duyuyoruz. Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru için canını hiçe sayan tüm vatan evlatlarına minnettarız. Bu vesileyle ülkemiz ve milletimiz için şehit olan güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun bir hayat diliyorum. Esnaf ve sanatkârlar olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletimizin yanında, güvenlik güçlerimizin destekçisi olacağız” dedi.

“Kahraman güvenlik güçlerimize millet olarak minnettarız”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.